Over ons

Dit is ons verhaal

Wij van de Marketing Menukaart breken de ban met de “normale” gang van zaken in de marketing branche. Ons toegewijde team van marketing experts staat klaar om samen met jou om tafel te gaan waarbij transparantie, duidelijkheid, flexibiliteit en expertise voorop staan. We zijn anders dan andere bureaus, omdat we begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom hebben we een aanpak ontwikkeld die zich aanpast aan jouw behoeften, zonder starre contracten die je beperken.

Over ons

Onze kernwaarden

Transparantie: Wij geloven in eerlijkheid en openheid als basis voor succesvolle samenwerkingen. Alle werkzaamheden die wij verrichten zijn duidelijk en zelfs onze prijzen staan vast, dus je komt nooit voor verrassingen te staan.

Duidelijkheid: In de wereld van marketing kan complexiteit ontstaan, maar wij streven ernaar om alles begrijpelijk en helder te maken. Geen vakjargon dat je in de war brengt, maar duidelijke communicatie die je helpt de juiste beslissingen te nemen voor je bedrijf. Wij stellen samen doelen met onze partners, waardoor de gezichten dezelfde kant op staan en beide partijen weten waar we naartoe werken. Daarnaast werken wij altijd met begrijpelijke rapportage-rapporten, zodat jij precies kan zien hoe winstgevend de inspanningen zijn. 

Flexibiliteit: We begrijpen dat de behoeften van een bedrijf kunnen veranderen en evolueren. Daarom passen wij ons moeiteloos aan. Bij ons zit je dan ook niet vast aan een contract. Alle diensten zijn maandelijks opzegbaar. Hierdoor zijn wij gemotiveerd om altijd die extra stap te zetten, jullie succes is ons succes!

Expert op elk gebied: Een marketeer die alles kan bestaat niet, daarom hebben wij een team dat bestaat uit gepassioneerde experts met diverse vaardigheden en achtergronden. Of het nu gaat om social media, content creatie, zoekmachine optimalisatie, betaalde advertenties of iets daartussenin – we hebben de kennis en ervaring om je te ondersteunen op elk gebied van marketing.

Maak kennis met onze adviseurs

Één marketing bureau voor alles was je nodig hebt. Met vaste prijzen zonder ergens aan vast te zitten! Zie hier jouw adviseurs die zullen helpen met alles rondom jouw marketingcampagne  

Thomas Bruin - De Marketing Menukaart

Thomas Bruin

Adviseur/mede-eigenaar van De Marketing Menukaart

Willem Schrader - De Marketing Menukaart

Willem Schrader

Adviseur/mede-eigenaar van De Marketing Menukaart

Board of advisors

Ook wij hebben adviseurs om onze bedrijfsvoering te optimaliseren
Bart Burggraaf - Over ons

Bart Burggraaf

Marketing Strategy

Mas Boom - Over ons

Mas Boom

Business Strategy

Boris Scheepers - Over ons

Boris Scheepers

Content Strategy

Neem vrijblijvend contact op

Wij vinden het altijd gezellig om zowel online als face to face even te kletsen, dus schroom niet om ons een seintje te geven! 

Scroll naar boven